copyright SWN

Podcast tussenuur en uitzending NPO radio 1

Seksuele voorlichting op school gaat vooral over de minder leuke kanten van seks. Soa’s, anticonceptie, ongewenst zwanger raken… Waarom leren we zo weinig over de leuke kanten?! Genot, je grenzen aangeven en seksuele diversiteit zouden ook besproken moeten worden. Met #kutvoorlichting geven 3FM Tussenuur en Brandpunt+ een week lang aandacht aan betere, leukere en diversere seksuele voorlichting!

Luister hier de uitzending van 5 september 2019:

 

Volgend jaar brengt Malmberg het eerste biologieboek uit met een juiste representatie van de #clit, een goede eerste stap naar betere seksuele voorlichting! Susan Meijburg vertelt erover in Nieuwsweekendvan NPO Radio 1 op Omroep MAX #kenjeclit #elkeklasclitkundig #kutvoorlichting

Luister hier de uitzending terug van 7 september.

 

 

 

 

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *