Skip to content

Wat we delen

Praat jij weinig over seks? Daar brengen we als gemeenschap graag verandering in. We delen kennis, gaan misvattingen te lijf, zijn te horen op radio en tv. Geen beweging zonder duidelijk geluid.

Auteur
Categorie
Educatie + STAMP

Voos ontwikkelt seksuele voorlichting voor middelbare scholen

Ellen Laan was een inspiratiebron voor Stichting VOOS. Het eindresultaat mag er zijn: een lespakket met aandacht voor plezier, diversiteit, humor én kwetsbaarheid. Geen wonder dat SWN de 'stamp of approval' heeft toegekend.

SWN Podium

Onze gemeenschap bestaat uit mensen die ergens voor staan. Ze onderzoeken, schrijven en maken zoveel moois en dat geven wij graag een podium.

Aangesloten partners

Ontwerp en onderzoek

Studio Nienke Helder

Met haar kunstproject Sexual Healing hoopt Nienke Helder het probleem ‘seksuele disfuncties’ te verbeteren vanuit haar oogpunt als ervaringsdeskundige en social designer. SWN doet onderzoek met Nienke Helder.

Naar website
Magazine

Vlam magazine

Vlam magazine is het eerste tijdschrift over relaties, intimiteit en seksualiteit en daarmee een baanbreker. Ellen was gast-hoofdredacteur van het eerste nummer.

Naar website
Mannen en emancipatie

Emancipator

Emancipator werkt aan het voorkomen van gewelddadige mannelijkheid, het stimuleren van zorgzame mannelijkheid, en het bevrijden van mannen uit traditionele mannelijkheden. SWN en Emancipator werken samen als het gaat om seksualiteit en relaties.

Naar website
Scholing en Voorlichting

Fabriek69

Experts op het gebied van relaties, intimiteit, seksualiteit en huiselijk geweld. Binnen onderwijs, zorg en welzijn. SWN ondersteunt hen met lezingen en voorlichting.

Naar website

Waar we meer van willen…

  • Leden

    Voel je seksueel vrijer en gelukkiger: word lid van SWN-gemeenschap.

  • Partners

    Bezig met een initiatief dat ons raakt? Het samen doen kan heel bevredigend zijn.

  • Donaties

    Steun onze beweging met een financiële bijdrage. Ook klein vinden we fijn.