Skip to content

Verbeter je seksleven en vergroot je levensgeluk

14 jul 2022

Een slechtlopend seksleven kan je liefdesrelatie negatief beïnvloeden. Omdat een liefdesrelatie één van de belangrijkste relaties in je leven is, kan het zelfs je levensgeluk verminderen. Het boek van Jolien Spoelstra helpt je de weg terug te vinden naar een seksleven vol zin.

SWN stamp Jolien Spoelstra

Het boek Zinderend Leven Verbeter je seksleven en vergroot je levensgeluk is sinds juni overal te bestellen en ligt in een boel Nederlandse boekwinkels. Jolien: 'Ik heb het boek geschreven vanuit het volgende idee: Wanneer je seksleven niet loopt zoals je wilt, kost dit vaak een hoop energie. Mensen worden er onzeker van, raken gefrustreerd en maken er ruzie over. Zo kan een slechtlopend seksleven ook je liefdesrelatie negatief beïnvloeden. De vraag is dan: Hoe vind je de weg terug naar een seksleven vol zin?'

Review achterzijde:
“In haar zinderende debuut schrijft seksuoloog Jolien Spoelstra open en zonder oordeel over de seksuele klachten die zij in haar praktijk behandelt, zoals pijn bij het vrijen en verminderd seksueel verlangen. Met humor en empathie schetst ze de mensen die op haar spreekuur komen en laat ze zien welke universele thema’s vaak aan hun problemen ten grondslag liggen. Bovendien rekent zij af met de achterhaalde ideeën en misvattingen die vrouwelijk seksueel genot in de weg kunnen staan.”

Jolien Spoelstra

Jolien Spoelstra is GZ-psycholoog, seksuoloog NVVS en EFT-relatietherapeut. Ze heeft haar eigen praktijk in hartje Haarlem.

www.jolienspoelstra.nl

Stamp of approval

Naast de samenvatting staat er nóg iets op de achterkant van het boek waar Jolien erg trots op is: de ‘stamp of approval’ van SWN. 'Door het hele boek heen heb ik geprobeerd om het gedachtengoed van Ellen uit te dragen. Ik promoot seksueel genot door vrouwen aan te moedigen om te onderzoeken wat zij zelf opwindend vinden, hen te stimuleren om hier open over te zijn naar anderen toe en om de verwachtingen van anderen los te laten. Want wanneer het je lukt om je seksleven zo vorm te geven dat het bij jou past, bewandel je de weg naar een seksleven vol zin… Dat is zinderend leven!

ISBN 9789464041699 | Fontaine Uitgevers | € 21,99