SWN-gemeenschap

Samen voor seksuele gelijkheid

Wil jij je hard maken voor de kracht en de schoonheid van seksualiteit?

De SWN-gemeenschap biedt een platform en een netwerk om krachten te bundelen. We houden elkaar scherp, geven en krijgen inzichten en laten ons inspireren. Voor onszelf en voor de komende generatie. We doorbreken taboes en fabels over seksualiteit. We praten er zonder schaamte over, vanuit een filosofische houding. En we zetten wetenschap in, vanuit een onderzoekende houding.

Het lijkt alsof we er al zoveel vanaf weten. En we vinden er al net zoveel van. Maar hoe zit het eigenlijk met seksuele gelijkheid? Hoe denk jij daarover en waarop zijn die denkbeelden gebaseerd, zijn ze nog van deze tijd? Praten we er genoeg over met onze partners, vrienden, collega professionals. Waardoor word jij belemmerd om openlijk te spreken over seksualiteit. Niet alleen privé, maar ook in jouw rol als (zorg)professioneel?

Nu bestaat de gemeenschap al uit zorg- en onderwijsprofessionals, beeldend kunstenaars, beleidsmedewerkers, onderzoekers en schrijvers, studenten, maatschappelijk werkers, medisch specialisten, sociaal werkers, juristen, actrices. En niet allen woonachtig in Nederland. Lekker divers.

Aansluiten

Heb je zin om aan te sluiten?
  • Vanuit persoonlijke drijfveren,
  • vanwege vakinhoudelijke interesse,
  • met ruimte om je netwerk uit te breiden,
  • en om ambities waar te maken.

In de SWN-gemeenschap willen we elkaar beter leren kennen. Weten wat bij jou leeft, wat jou beweegt in het belang van seksuele gelijkheid. Hoe waardevol is het om elkaar te helpen en aan te moedigen, krachten te bundelen? Denk je met ons mee en sluit je je aan? We hebben drie vormen om deel te nemen aan de SWN-gemeenschap.

Lidmaatschap SWN-gemeenschap
Voluit jaarabonnement € 125,- per jaar gratis toegang tot 7 bijeenkomsten
Simpel basislidmaatschap € 35,- per jaar 15% korting per bijeenkomst
Vrij € 37,50 per bijeenkomst
Ja, ik sluit me aan.

 

Programma

Kom naar de opening van een nieuw seizoen

Dat wordt een feestelijke ontmoeting op 1 oktober, 18.00-21.00 uur in Amsterdam. Deze eerste keer eten en drinken we samen. Leren we elkaar kennen. Wij maken je lekker en dagen je een beetje uit. Neem voor je eigen gemoedsrust iemand mee of omdat je er iemand een plezier mee doet. Aanmelden kan hier.

7 Bijeenkomsten

Vanaf het najaar tot aan de zomer van ’21, zeven ontmoetingen. We treffen elkaar in Amsterdam of Utrecht. En de inhoud varieert. We organiseren thema-avonden en vrij in te vullen avonden. En jij bepaalt wanneer of wat nog meer. Want we luisteren naar wat jij wilt. Vul de avonden met ons in. En maak dit kenbaar via deze link. Denk aan thema’s als:

  • de noodzaak tot het erkennen van verschil tussen ‘gender’ en ‘sekse’,
  • de betekenis van mannelijkheid in de 21e eeuw,
  • het belang van een diverser beeld van vrouwen in de media.

Reserveer de data en locaties alvast in je agenda. Wij zien je graag tussen 18.30-21.30 uur. Kijk in onze agenda voor de details of klik op de links om je direct in te schrijven.

Naar agenda