Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yuri Ohlrichs, Jens van Tricht, Rikkert van Huisstede, AEbele Kluwer en Meine Bosma.

3 juni | 19:00 - 21:30

Voel jij je beperkt door stereotypische opvattingen over mannen en seks? Dat mannen maar aan één ding denken? Met een orgasme als belangrijkste doel? Wij vinden het de hoogste tijd ons te ontdoen van dit ouderwetse “macho”- keurslijf. Zodat ieder op de eigen manier buiten de genderlijntjes gaat genieten van seks.

Gendergelijkheid in seksueel genot dus. Dat is de ambitie van SWN. Hoe we dat gaan bereiken, bepaal jijzelf, samen met anderen die het seksuele hokjes denken zat zijn. Na een opening door Ellen Laan, fragmenten van voorstelling Boys Won’t Be Boys en een panelgesprek, krijg jij op 3 juni de ruimte je gedachten te vormen en mee te bepalen hoe we verder gaan. Gendergelijke sekspraat, ook voor macho’s!  

Voel je jezelf geen man? Dan ben je natuurlijk ook welkom, mits je minstens één man meeneemt :-).

Klik op deze link om een kaartje te kopen of je aan te melden als je VOLUIT lid bent.

Yuri Ohlrichs is seksuoloog bij Rutgers, kenniscentrum seksualiteit. Gespecialiseerd in: seksuele vorming en professionele communicatie over seksualiteit. Hij traint wereldwijd, met gender-reflectie als belangrijke basis.
Jens van Tricht is directeur van Emancipator en auteur van ‘Waarom feminisme goed is voor mannen.’
Rikkert van Huisstede is artistiek leider van het project Boys WON’T BE BOYS. Daarin tonen allerlei verschillende mannen wat het kan opleveren als mannelijkheid in beweging komt.
AEbele Kluwer is beweert dat mannen betere minnaars, vader en leiders worden als hun eigen seksualiteit omarmen en serieus nemen. Met het initiatief ‘Het Seksgesprek’ helpt hij heteroseksuele mannen in hun onderzoek naar hun eigen seksualiteit.
Meine Bosma is klinisch psycholoog / psychotherapeut in de verslavingszorg. Hij houdt zich onder andere bezig met seksualiteit en verslaving.

Datum: 3 juni
Tijd: 19.00-21.30 uur
Hoe: via zoom
Prijs: gratis als je een jaarabonnement hebt of neemt | 15% korting als je basislid bent of wordt | € 37,50 als je je vrij wilt voelen


Schrijf je hier in

Deze avond is voor mannen. Als je je geen man voelt, ben je ook welkom, mits je een man meeneemt :-).

Je kunt kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de bijeenkomst.

Je krijgt 50% van je betaalde kaartje retour als je annuleert tussen 2 – 6 dagen van tevoren.

Je betaalt de volle prijs als je annuleert < 48 uur van te voren.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *