Skip to content

Het grote 9 tot 5 taboe

Themabijeenkomst 4 okt 2023
19.00-21.30 u inloop van 18.30 u
Restaurant Pllek, T.T. Neveritaweg 59 Amsterdam

Relaties, intimiteit en seksualiteit (RIS) krijgen in organisaties vooral aandacht als er iets misgaat. Dat moet anders.

Deze avond staan het plezier en welzijn van mensen in organisaties centraal. Een onderwerp dat SWN-leden Jeroen Hindriks en Christel van der Horst, hosts van deze avond, zeer aan het hart gaat en waar nog veel te verbeteren valt. Hoe ga je bijvoorbeeld als bestuurder om met spanning tussen ouders en leraren als het gaat om seksuele voorlichting?

Naast hun werk in organisaties, werken ze aan een boek getiteld "Het grote van 9 tot 5 taboe." Dit boek is bedoeld om bestuurders, managers en medewerkers te prikkelen relaties, intimiteit en seksualiteit meer en structureel aandacht te geven. Een positief en praktisch boek vol voorbeelden, tips, tools en adviezen.

We beloven je een informatieve, interactieve en leuke avond!

Fotograaf: Roderique Arisiaman

Christel van der Horst en Jeroen Hindriks

Christel van der Horst en Jeroen Hindriks hebben jarenlange ervaring als expert, consultant en docent op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit. Als oprichters en eigenaren van Fabriek69 ondersteunen ze organisaties binnen onderwijs, zorg en welzijn.

Christel werkt daarnaast als centrale aandachtsfunctionaris RIS binnen Bartiméus.

Jeroen is ook hoofdredacteur en eigenaar van Vlam Magazine.

Wil je meer? Sluit je dan aan bij SWN. Lees meer..