Skip to content

5 Jaar SWN!

Themabijeenkomst 12 apr 2023
19.00 - 21.30 u Inloop 18.30 u
Restaurant PLLEK | T.T. Neveritaweg 59 | Amsterdam door SWN
Gratis voor leden

Kom vanavond, voor genot en gelijkheid!

SWN 5 jaar: Let's talk about sex!

De activist in Ellen Laan richtte 2 maart 2018 Stichting Seksueel Welzijn op. Een stichting die zich sinds oktober 2020 heeft gevormd tot een gemeenschap vol opwindende beweging. Een veelkoppig en gevarieerd gezelschap van kunstenaars, zorgverleners, wetenschappers, activisten, educators, schrijvers, feministen, ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers, noem het maar. Gelijkgestemd om ieders kijk op seks te veranderen met de focus op gelijkheid en plezier. En zo ieders seksueel welzijn te vergroten!

Als je een beweging wilt, moet je gaan bewegen.

Programma

Samen kijken en luisteren we naar een lezing van Ellen Laan. Als geen ander inspireerde zij met haar sterke charisma en kennis over seksuele gelijkheid.

Daarna maken we het intiemer: de vraag “Wat is jouw kijk op seksueel genot/plezier?” staat centraal.

Tot slot: tijd voor de zeepkist! We nodigen eenieder van harte uit ideeën, plannen of al lopende projecten die onze missie “gelijkheid in genot” verder brengen te delen. De ervaring leert dat veel SWN-ers geen moeite hebben om zich uit te spreken en zich bezighouden met bijzondere en krachtige initiatieven!

Lid worden?

Ben je nog onzeker of je je wilt aansluiten bij de SWN-gemeenschap? Geen probleem. Iedereen is welkom bij onze evenementen. Wil je ook lid worden dat kan. Sluit je aan en ontvang een mooie tas.

Annuleren

Je krijgt 50% van je betaalde kaartje retour als je annuleert tussen 2 – 6 dagen van tevoren. Je betaalt de volle prijs als je annuleert < 48 uur van te voren.