Skip to content

Seks Festival

1 feb 2022

Op 9 april gaat het in TivoliVredenburg over seks. Samen met SWN nodigt ze artiesten en publiek uit voor een eerlijk gesprek over seks. Waarom? Omdat seks (naast dat het heel bevredigend kan zijn) vaak omgeven is met schaamte of soms zelfs gevaar.

Met het Seks Festival willen SWN en TivoliVredenburg een positieve seksbeleving promoten, de kennis over seksualiteit vergroten én praten over seksualiteit in al haar verschijningsvormen normaler maken. Tijdens het festival genieten bezoekers van gesprekken, talks, workshops en optredens over alle facetten van seks. Over de lichamelijke beleving en de maatschappelijke discussies over en de culturele vertaling van seks.

We verlangen naar een wereld waarin iedereen van seks geniet, zonder schaamte of stigma.

Programma

Antropoloog Roanne van Voorst bespreekt de (technologische) toekomst van seks, regisseur Jennifer Lyon Bell legt uit hoe je geile én vrouw-vriendelijke porno maakt en kenniscentrum Rutgers organiseert een gesprek over seksualiteit en politiek. Andere sprekers zijn klinisch psycholoog Iva Bicanic, presentator Eva Jinek, mediawetenschapper Linda Duits, directeur van kennisinstituut Atria Kaouthar Darmoni, De Sekszusjes, theatermaker Rikkert van Huisstede, Emancipator Jens van Tricht en de podcastmakers van Damn Honey. In diverse installaties en opstellingen tonen jonge kunstenaars hun werk en daarnaast is er voor bezoekers veel gelegenheid om zélf in gesprek te gaan over hun eigen seksuele verlangens, fantasieën en ervaringen.

Details Seks Festival

Datum: za 9 april | 19:00 - 01:00 uur
Locatie: TivoliVredenburg

Kaartjes bestel je via www.tivolivredenburg.nl
Tarief: €20 (regulier) €16,50 (studenten/CJP)

Bedankt!

Het Seks Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds, het Fentener van Vlissingenfonds en Kenniscentrum voor seksualiteit en seksuele gezondheid Rutgers.